25 Temmuz 2008 Cuma

Gökhan Ünal

Gökhan Ünal 3 sene önce Kayserispor adına 25 gol atarak gol kralı oldu. Adı o sezona kadar pek işitilmeyen Gökhan Ünal'ın değeri 1-2 sezon içinde yukarı fırladı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon ve birçok kulüp Gökhan Ünal'ı almak için sıraya girdi.. Kayserispor satmayacağız diye kesin dille açıklama yaptı, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için o zamanlar.. Geçen yıl işi abartıp "SATMAYACAĞIZ" afişleri bile yaptırmışlardı.

Son durumda Mehmet Topuz Kayserispor ile yola devam etse de Kayserispor yönetimi ile anlaşma sağlayamayan Gökhan Ünal 6 milyon euro gibi çok yüksek bir bonservis bedeliyle Trabzonspor'un yolunu tuttu. Bu sene yaklaşık 25-30 transfer yapan ve yeni bir yapılanmaya giden Trabzonspor'un parçalarından biri olacak. Açıkçası gol kralı olduğu zamanlar baya bir sempati duymuştum kendisine ama geçen seneki performansı ondan önceki yıllara göre kötüydü.
Bu arada yukarıdaki resim nereden diye merak edenler olabilir, açıklayayım. Birkaç gün önce bir barda çekilmiş görüntüsü.. Sabaha kadar vur patlasın çal oynasın diye eğlenmiş. Hatta iyice aşmış, işin DJ'lik boyutuna da girmiş. Bunları eleştirme manasında söylemiyorum. Sadece resmi açıklıyorum. Dediklerimi eleştirisel algılamayın diye bunu açıklamaya gerek duydum.
Resimde de baya değişik çıkmış ayrıca...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

resme bakicak olursak takilmaya baslamis gokhan unal. boyle devam ederse 6 milyon euro bi taraflarinda patlar trabzon'un. yazik olur.