20 Temmuz 2008 Pazar

Kısmetsizlik

Fenerbahçe'nin son 1-2 haftada yaşadığı hadiseler kısmetsizlikten başka birşey olamaz herhalde. Almanya kampının henüz ilk gününde Deivid sol ayak bileğini kırdı. Doktorlar ilk yarıyı kapattığını söyledi. Deivid daha bu şoku atlatamadan, çok büyük bir şok daha yaşadı, annesinin vefatıyla. Fenerbahçe için kamp dönemi peki iyi başlamamıştı, suratlar asıktı Fenerbahçe'de biraz, takım arkadaşları Deivid'in yaşadıklarından dolayı.

Bunun üstünden çok az bir zaman geçtikten sonra ikinci bir şokla sarsıldı Fenerbahçe. Bu seferde geçen yıl Roberto Carlos'un sakatlığının ardından Avrupa'da ve ligde iyi maçlar çıkartan, hatta Milli Takıma bile çağrılması gündeme gelen Gökçek Vederson sakatlanmıştı. Ve aynı Deivid gibi, o da devreyi kapatmıştı.

Bu da yetmedi, son olarak geçen seneyi Yunanistan'da kiralık oynayarak geçiren ve Avrupa Şampiyonası kadrosunda da bulunan Tümer Metin'de sakatlandı. Ne talihsizliktir, ne kısmetsizliktir ki o da aynı arkadaşları Deivid ve Vederson gibi sezonun ilk devresini kapadı.

Kısacık bir süre içinde 3 önemli kozunu kaybetti, Fenerbahçe. Aurelio'da bunlara eklersek ediyor 4. Zaten geçen senede çok geniş ve alternatifli bir kadrosu olmayan Fenerbahçe'de transfer ihtiyacı iyice ortaya çıktı, bu sakatlıkların ardından. Kaybettiği 4 adamdan, 3 ünün orta sahadan olduğunu ve bunlardan birinin de Mehmet Aurelio olduğunu düşünürsek, Fenerbahçe'nin orta sahaya transfer yapması şart oldu.

Hiç yorum yok: