23 Temmuz 2008 Çarşamba

Ne Yaptın Ayhan

Galatasaray bu akşam Almanya hazırlık kampının son maçında Belçika'nın Gent takımı ile karşılaştı. Maç 0-0 bitti, oyun da aynı skor gibi tuzsuzmuş, özetten izlediğim kadarıyla. Mesele de bu değil zaten.. Daha geçtiğimiz hafta yeni kaptanlar belirlenmişti Galatasaray'da. 1.kaptan Ümit, 2.kaptan Hasan, 3.kaptanda Ayhan olmuştu. Bugünkü maçta Ümit ve Hasan'ın sahada olmamalarından dolayı Ayhan sahaya kaptan olarak çıktı. Ama maçta hiç de bir kaptana yakışmayacak, hatta hiç bir sporcuya yakışmayacak bir hareket yaptı. Maçın sonlarına doğru gelirken, kaybettiği topun ardından bir hışımla rakibine tekmeyi salladı. Kırmızı kartı gördü. Mesele bu da değil. Karşındaki futbolcu senin meslektaşın Ayhan. İlk başta buna saygı duyman gerekiyor. Attığı tekme futbol hayatı bitirecek cinstendi. Ah be kaptan, böyle mi örnek olacaksın gencecik çocuklara?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ümit karan'ın sahada olmadığını nerden çıkardınız acaba merak ediyorum ? ümit karan 90 dakika oynadı ve kaptandı.
bir maçın sadece özetini izleyerek insanlara yanlış bilgi vermeyin lütfen.
ayhan akman'ı sevmiyor olabilirsiniz ve bu olay onu kötülemeniz için mükemmel bir fırsat olabilir ama aynı fırsat aşkını maçı izleme forsatı bularak değerlendirseydiniz keşke.

pek tabiki ayhan akman'ın yaptığının iyi bir şey olduğunu söylemek gibi bir amaç içinde değilim çok rahat anlaşılacağı üzere.

Santra dedi ki...

Selamlar hoşgeldiniz,

Dediğim gibi özetini izlediğim için gözden kaçırmış olabilirim. Bir de birkaç güvendiğim forumda kaptan olarak sahaya çıktı denilince öyle yazdım.. Ama neticisinde Galatasaray'ın 3.kaptanı Ayhan.

Ayhan söylediğiniz aksine çok sevdiğim, çok tuttuğum bir orta saha oyuncusudur. Böyle bir hareketi ile üstüne çok fazla çıkılacağı için adına üzüldüm. Bir de takımın kaptanı olduğu için, bu durumun daha da üstüne gidilecektir tabii..