30 Temmuz 2008 Çarşamba

Spor Ziyafeti


Euro 2008 ve Wimbledon'un bitişinden ardından büyük bir boşluk oluştu, biz sporseverlerin günlerinde. Temmuz ayı boyunca transfer haberleri için nöbetler tuttuk, heyecanlandık ama doğru dürüst ne bir futbol ne bir basketbol maçı izleyebildik. Şükürler olsun ki Şampiyonlar Ligi ön elemeleri dayandı kapıya.. Bundan sonra 3.ön elemeler, olimpiyatlar, lig başlangıcı derken yine yoğun bir maraton olacak zaten.
İşte bu bir aylık boşluktan sonra Ntvspor önümüzdeki 2 haftalık süreç için mükemmel bir program hazırlamış. Bu akşam Villareal-Liverpool hazırlık maçı, yarın Türkiye-ABD hazırlık maçı, 1 Ağustos ABD-Litvanya hazırlık maçı, 2 Ağustos Litvanya-Türkiye hazırlık maçı ve Hamburg, Real Madrid, Juventus, Arsenal'in katıldığı Emirates Cup'dan 2 maç, 3 Ağustos ABD-Rusya hazırlık maçı, Emirates Cup'dan 2 maç, 5 Ağustos ABD-Avusturalya hazırlık maçı ve Valeranga-Liverpool hazırlık maçı, 6 Ağustos MTK-Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi maçı, 8 Ağustos Santa Fe-Real Madrid hazırlık maçı, 9 Ağustos City-Milan hazırlık maçı, 10 Ağustos Türkiye-Sırbistan hazırlık maçı ve 17 Ağustos Milan-Juventus Berlusconi Cup maçı.
Maçların saatleri için; http://www.ntvspor.net/pages/5144.asp
Yazarken bile baya bir zamanımı aldı. 17 Ağustos'taki Milan-Juventus maçını çıkarırsak 12 günde tam 15 üst düzey maçı canlı yayınlayacak, NTVSPOR. Bu futbol, basketbol kıtlığı yaşadığımız dönemde ilaç gibi gelecek. Ayrıca bu gece 23.30 da Kanaltürk'ten Juventus, Milan, Inter'in katıldığı ve maçların 45 er dakikadan oynandığı Trefeo TIM Cup'un tekrarını izleyebilirsiniz. Dün oynandı turnuva ama canlı yayınlanmadı. Ben de sonucunu öğreneceğim her yerden kaçmaya çalıştım, bu akşam izleyip birşeyler yazarım o turnuva hakkında da.

Hiç yorum yok: