19 Temmuz 2008 Cumartesi

Galatasaray'ın Muhtemel Rakipleri

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turundaki muhtemel rakipleri;

Liverpool
FC Barcelona
Arsenal
Schalke 04
Juventus
Glasgow Rangers **
Olympique Marseille
Steaua Bucuresti
Panathinaikos **
FC Basel **
Olympiakos Piraeus
Fenerbahçe **
Shakhtar Donetsk
Anderlecht **
Fiorentina
Spartak Moscow

Yanında işaret olanlar 2.ön eleme oynayacaklar, geçerlerse seri başı olarak 3.ön elemeye yükselecekler. Rakipleri çok zayıf, sürpriz beklenmiyor..

Tabloya şöyle bir göz attığımda Galatasaray'ın eleyebileceği çokça takım mevcut. Galatasaray iyi bir kadro kurdu, iyi bir hava yakaladı, Kewell'in üstüne 2-3 Kewell veya ona yakın kalitede transfer yaparsa taş gibi bir kadro olacak.

Bu dediklerim olursa Galatasaray; Spartak Moskova, Anderlecht, Shaktar Donetsk, Basel, Panathinaikos, Steau Bükreş karşısında favori olur; Fiorentina, Olympiakos, Marsilya, Glasgow Rangers, Schalke 04, Juventus ile başa baş oynar; Liverpool, Barcelona, Arsenal'i elemesi gerçekçi olmak gerekirse büyük bir sürpriz olur.

Yani büyük bir şanssızlık yaşayarak Liverpool, Barca, Arsenal üçlüsünden birisini çekmezse, Galatasaray'ın diğer takımları elemesi hiç de sürpriz olmaz. Zira 2.torbadaki en iyi takımlardan biri Galatasaray.

Kura çekimi 1 Ağustos'da yapılacak. İlk maçlar 12-13 Ağustos, ikinci maçlar 26-27 Ağustos'da oynanacak. Yaklaşık 1 aylık bir süre var ama biz şimdiden Galatasaray'a başarılar ve bol şans dileyelim.

Hiç yorum yok: