19 Temmuz 2008 Cumartesi

Kayserispor'un Muhtemel Rakipleri

Kayserispor'u UEFA Kupasında zorlu rakipler bekliyor: Sevilla (İspanya), Valencia (İspanya), Benfica (Portekiz), CSKA Moskova (Rusya), Tottenham Hotspur (İngiltere), Manchester City (İngiltere), Everton (İngiltere), Sampdoria (İtalya), Udinese (İtalya), Rapid Bükres (Romanya), Dinamo Bükres (Romanya), Herenveen (Hollanda), Feyenoord (Hollanda), Levski Sofya (Bulgaristan), Austria Wien (Avusturya), Paris St Germain (Fransa), Club Brugge (Belçika), Dnipropesrovks (Ukrayna).

Rapid Bükreş, Dinamo Bükreş, Levski Sofya, Club Brugge, Dnipropesrovks takımlarını eleme olasılığı oldukça yüksek Kayserispor'un, gerisi zor bana göre.

Ama 1.turdan başlamak büyük avantaj. Geçen sene Kayserispor Intertoto'da 2 takım eledi, ön elemede 1 takı eledi ve sonra 1.turda Alkmaar'ın karşısına çıkabildi.Şimdi daha çok hazırlanma şansları olacak. Bol bol hazırlık maçı yapma fırsatı olacak. Yeni transferlerin uyumu içinde yeterli süre olacak.

Kayserispor yönetimi yaptığı açıklamalarla çok antipatik olsa da sadece göze hoş gelen futbol oynadıkları ve doğru hamlelerle bu başarılarını hep sürdürmeye çalıştıkları için Kayserispor'u destekleyeceğim. Bir aralar Kocaelispor, Denizlispor, Gençlerbirliği, V.Manisaspor 1 sezonluk çıkışlar yakaladı ama bu böyle değil. Kayserispor ilk 3 e oynayamıyor belki ama 3 sezonda da istikrarl performans sergileyerek ilk 6 ya girdi.

İngiltere Premier Ligi'nden futbolcu getirmeleri, yeni stad vs. çok güzel projeler var.

Ben Kayserispor'u sürekli olarak üstlerde göreceğimizi düşünüyorum. Durumları Sivasspor ile çok farklı benim gözümde.

Hiç yorum yok: